köpa körkort

I slutändan ger vi dig möjlighet att köpa ett registrerat svenskt körkort online från bekvämligheten av ditt eget hem. Viktigast av allt är att alla våra körkort har inspekterats noggrant och registrerats i Transportstyrelsens databas. Du behöver inte oroa dig för att skriva tester här eftersom vi hanterar allt åt dig.

Köpa svenskt Körkort​

Kort sagt: Det är möjligt att köpa ett riktigt körkort online som är 100% giltigt i Sverige, Tyskland, Österrike och EU. Dessutom spelar det ingen roll om du är lokal eller utlänning. I synnerhet spelar det ingen roll om ditt körkort har återkallats eller om du tappat ditt körkort. vi har mer än 15 års erfarenhet av att skapa körkort som är registrerade i databasen på Transportstyrelsen. Vi erbjuder endast 100% riktiga och registrerade körkort.

kop svenskt korkort e1655563892924

delbetalningar

vi vill att du ska känna dig bekväm och säker när du gör affärer med oss, vi kan ta emot betalningar i 3 omgångar.

kvalificerade experter

Erfarenhet är allt som betyder något, vi har varit verksamma i mer än 15 år och med tiden kommer erfarenhet

köpa körkort online

I allmänhet är B-körkortet ett krav för att få olika körkort. Så om du vill få körkorten BE, B96, C1, C, D1 och D måste du först ha B-körkortet, vilket är ingångspunkten för att förvärva andra klasser. I all ärlighet är våra kunders integritet och säkerhet vår högsta prioritet, därför behandlas de tjänster som erbjuds på denna webbplats som strikt konfidentiella mellan köparen och oss; viktigast av allt, vi accepterar inte fullständiga betalningar förrän ditt körkort är klart och vi har gett dig bevis på att ditt körkort finns. Slutligen erbjuder vi alla körkortsklasser, från klass B-körkort, motorcykelkörkort, lastbilskörkort, körkort för tung lastbil.

köp svenskt körkort
köpa svenska körkort

köpa körkort utomlands

Följaktligen är minimiåldern för ett körkort av klass B 18 år. Faktum är att det körkort vi tillhandahåller är 100% giltigt och registrerat i databasen genom våra kontakter och anslutningar. Vi har sofistikerade maskiner och utrustning som vi använder för att förfalska körkortet, vilket gör det 100% identiskt och verkligt för polisen. ännu viktigare: Du kommer inte att ha några problem Om polisen stoppar dig eftersom vi har producerat tusentals körkort i omlopp i Europa och ingen av våra tidigare kunder någonsin har arresterats eller fängslats, har vi mer än 15 års erfarenhet av detta jobb. Du är säker med oss.

Vanliga frågor

Körkortskostnad: 12 500 kr. när du lämnar dina uppgifter gör du en insättning på 2 500 kr som en garanti för att du är seriös. Så fort ditt körkort är klart skickar vi ett foto till dig. Vi tar bara emot resten av betalningarna när ditt körkort är klart och vi har försett dig med bevis på att ditt körkort är tillgängligt. Sedan gör du resten av betalningarna och vi skickar ditt körkort till din hemadress via DHL

Vid förlust kan du ansöka om ett nytt körkort direkt från Transportstyrelsen. Förarkortet behöver inte förvärvas på nytt eftersom det kommer att förbli giltigt även om körkortet förloras, om körkortet har löpt ut måste du gå till Transportstyrelsen på din bostad för att få ett nytt.

Ja självklart !! Eftersom teoriprovet bara är en post i din datauppsättning behöver du inte oroa dig. Vår interna person i de olika myndigheterna kan enkelt skriva över denna dataregistrering så att den ser ut som godkänd examen

ja naturligtvis !!, körkortet har alla säkerhetsfunktioner och hologram och är 100% registrerade och identiska

Om du inte har begått en trafikhändelse innan poliskontrollen händer ingenting med dig.

Körkortet är 100% giltigt och registrerat i databasen, när polisen kontrollerar ditt körkort finns det inga problem eftersom vi har gjort detta i mer än 15 år och ingen av våra tidigare kunder som använder vårt körkort har någonsin haft några problem med polisen.

Det är vad jag använder personligen och jag har aldrig arresterats eller fängslats eftersom körkortet är identiskt och lagrat i databasen.

Hur lång tid tar det att köpa ett körkort?

Det tar 4-5 arbetsdagar innan körkortet fylls i och registreras, och 1-2 dagar innan det levereras till din hemadress. Leveranstiden beror på din plats. Vi levererar diskret via DHL.

15,000kr

12,500kr

Kundbetyg
%
körkort levererat i sverige
Internationell

This Post Has 13 Comments

 1. Christoffer

  Efter att ha misslyckats med teoriprovet två gånger var jag på väg att ge upp, tills jag hittade den här sidan på internet, körkortet kom en vecka efter min beställning, det var lite dyrt för mig eftersom jag inte är särskilt rik, men jag är tacksam för hjälpen, tack.

 2. Hedda

  vad kostar det? kan du/ni fixa ett svenskt registerat körkort med behörigheterna A, B.
  kan jag själv välja vad det ska stå för födelsedatum?

  vad kostar ett körkort med alla behörigheter och ett med B behöriget? alltså till 2 olika personer
  blir det någon rabbat om jag köper ett med alla klasser och ett med bara B behörighet?

 3. Arvid

  Tja jag skrev på mail angående körkort.
  Undrar lite hur de funkar och dpriser m, m
  Och dessa går direkt in i databasen m, m?

 4. Erik

  Utmärkt service från teamet. Jag var rädd för att göra förskottsbetalningar eftersom det var första gången jag köpte körkort på nätet, men allt gick bra. Körkortet var klart inom fyra arbetsdagar och levererades sedan med DHL till min önskade plats i Sverige.

 5. benny

  Som de flesta var jag lite tveksam till att ta itu med dem eftersom jag inte var bekant med dem. De svarade och var öppna om körkort, kostnad, fraktmetod, etc. Inom några dagar hade jag objektet utanför dörren och kunde Var inte lyckligare. Bra gjort.

 6. Nellie

  Bra service, snabb och pålitlig. bästa stället att köpa ett svenskt körkort online

 7. Hjalmer

  När jag fick mitt paket blev jag förvånad över att körkortet såg äkta ut och att alla säkerhetsdetaljer var synliga under en UV-lampa. Hela upplevelsen var fantastisk, jag valde att köpa körkortet klass A/B..

 8. Isak

  Jag beställde ett körkort av klass B men fick ett klass A i stället. Sam kunde lösa problemet snabbt, jag använder gärna tjänsten igen för framtida beställningar med förtroende…

 9. Levi

  Snabb och lyhörd på min begäran om att lägga till klasserna C1 och C till mitt befintliga körkort av klass B. Kundtjänsten var mycket vänlig och hjälpsam.

 10. Martha

  Hej jag behöver B-körkort, hur ska jag göra , hur gör jag att ni ska för en bilder från mig ? Och minna uppgifter hur skulle ni för den ? På e-Mail ?
  När kan vi börjar? Skulle behövas till slutet av oktober.
  Mvh Martha

 11. Otis

  Briljant service och ett bra pris, det var också billigare och är registrerat till skillnad från på darknet så det är en win, win.

 12. Freja

  Hejsan
  Jag har b och c-körkort idag
  Vad kostar det för mej att få
  A be ce körkort svensk körkort

 13. Josef

  Köpte den till min fru i julklapp eftersom hon misslyckades med teoriprovet för ett par månader sedan.Hon kör perfekt men har svårt att studera för teoriprovet… Hade ett problem med leveransen som de var extremt hjälpsamma med. Bra service.

Leave a Reply