köpa ett svenskt körkort

kan man köpa körkort i sverige ?

vårt mål

Vi vill hjälpa kunder som gillar att köra, men av vissa skäl inte kan klara ett körkortstest.Vi anser att bra innehåll bör tala för sig själv och vi är stolta över att hjälpa alla våra kunder att få sitt körkort fullbordat så snabbt som möjligt – det är kärnan i vad vi gör.Du behöver inte oroa dig för körkortets tentor, vi låter dig fokusera på ditt företag medan vi fokuserar på att få ditt körkort.

köpa körkort svart

Erfarenhet är allt

Vårt jobb har funnits i mer än 15 år och med tiden erfarenhet kommer i framtiden; ingen av våra tidigare kunder som använder våra dokument över hela Europa har någonsin haft problem med myndigheterna eftersom det körkort som vi erbjuder är 100% giltigt och i databasen Vi är här för att hjälpa människor som har svårt att få ett körkort. Att få ett körkort i Sverige är svårt och skiljer sig från andra länder i världen. Mer än 50% av människorna (särskilt utlänningar) har svårt att få ett körkort eftersom körkortets tentor ibland är svåra, vi är ärliga och pålitliga. Våra kunders säkerhet och tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi accepterar därför endast full betalning när körkortet är klart och vi har försett dig med bevis på att ditt dokument finns.Det tar högst 4-5 arbetsdagar innan körkortet är klart. Så snart ditt körkort är klart kommer vi att skicka bilder.Vi levererar av DHL. Beroende på plats kan det ta 1-2 dagar innan dokumentet levereras till din hemadress

Referenser

"Tjänsten var fantastisk. Svaret på frågor var snabbt. De levererade mitt körkort som utlovat och i tid!"
Anastasia
"Jag köpte två körkort, ett för min flickvän och ett för mig. Jag är mycket nöjd med båda transaktionerna. Varje körkort levererades i tid och kvaliteten på körkortet överträffade mina förväntningar. De ser exakt ut som jag ville ha dem och är i myntkondition och äkta. Jag kommer att använda dem igen någon gång i framtiden. Tack för att du är ärlig !! "
Isak
"Jag har aldrig köpt ett körkort online utom personligen, vilket var falskt. När jag kom över den här webbplatsen och försäkrade att det inte fanns några avgifter förrän körkortet var klart och de gav mig bevis och leveransgarantier, var jag väldigt nöjd. När jag fortsatte med mitt köp och fick leveransen av mitt körkort i perfekt och äkta skick inom tre dagar, var jag övertygad. Stor webbplats! "
Matteo
"Jag var lite bekymrad över att köpa ett körkort över Internet, men allt gick perfekt. Körkortet ser riktigt ut som beskrivet. Smidig process. Snabba WhatsApp svar. Skulle rekommendera till vänner.! "
EBBA

This Post Has 3 Comments

 1. lars framnas

  leveranstid på körkort ?
  totalt pris inklusive frakt?

  1. J_WIEMER

   hej, välkommen och tack för att du visar intresse för våra tjänster, vi kan få ett registrerat körkort inom 4-5 arbetsdagar. körkort kostar 15 000 kr. leverans är gratis via DHL. det kan ta 1-2 dagar att få körkortet levererat beroende på din plats i sverige ..

  2. J_WIEMER

   skriv oss på whatsapp för en bättre diskussion…
   Whatsapp: 0048918816421

Comments are closed.